Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Global Sustain

Μια νέα δημιουργική χρονιά καλωσόρισε η Global Sustain, κόβοντας την καθιερωμένη πίτα της παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club στην Εκάλη, ενώ η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους καλεσμένους.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ξεκινώντας με την παρουσίαση του Ετήσιου Απολογισμού του έτους 2019, με ειδική αναφορά σε θέματα όπως: η αύξηση του κύκλου εργασιών του ομίλου, οι νέες διεθνείς συνεργασίες (π.χ. EBRD), η συνέχιση υποστήριξης κοινωνικών και περιβαλλοντικών σκοπών, η δημιουργία του Frankfurt ESG Conference, η αύξηση του προσωπικού της εταιρίας κ.ά. Τη σκυτάλη πήραν οι συνεργάτες της εταιρίας παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς στον τομέα των υπηρεσιών και των διεθνών δραστηριοτήτων της Global Sustain, με ειδική αναφορά στην ενίσχυση του τμήματος συμβουλευτικής καθώς και στην αύξηση των υπηρεσιών ESG. Όπως κάθε χρόνο, ο κ. Ηλίας Σκορδάς, Quantitative Research Director της Global Link παρουσίασε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας ικανοποίησης Stakeholders, σημειώνοντας την αύξηση του δείκτη NPS ο οποίος αναδεικνύει την εμπιστοσύνη των συμμέτοχων στη Global Sustain. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος funding της Global Sustain. Συγκεκριμένα, οι ΜΚΟ που επιλέχθηκαν είναι η «Μέριμνα» και η «iasis». 

Ακόμη, ανακοινώθηκε η δεύτερη κατά σειρά έκδοση Μελών της Global Sustain “ReMembers”, με καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας.

Ειδική κατηγορία στην εκδήλωση αποτέλεσαν τα βραβεία Μελών “Global Sustain Members Awards”, τα οποία απονεμήθηκαν στα εξής Μέλη:
  • Κατηγορία “Groupie”, Ομάδα Σύμπραξις για τη συμμετοχή της στα περισσότερα events της Global Sustain.
  • Κατηγορία “Social Media Follower”, TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα social media.
  • Κατηγορία “Forum Stalker”, ALPHA BANK για τις περισσότερες συμμετοχές σε forums της εταιρίας.
  • Κατηγορία “Communicator”, TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τα περισσότερα Δελτία Τύπου και συνεντεύξεις στο www.globalsustain.org.
  • Κατηγορία “Collaborator”, Boehringer Ingelheim ως το Μέλος με τις περισσότερες συνεργασίες.
  • Κατηγορία “Player”, MRK για τα περισσότερα networking emails. 
  • Κατηγορία “Eventista”, Ομάδα Σύμπραξις για την αξιοποίηση περισσότερων δωρεάν προσκλήσεων.
  • Κατηγορία “SOS”, The Ecali Club για τα περισσότερα members’ requests.
  • Κατηγορία “Sustaining Member”, Genesis Pharma για τα περισσότερα χρόνια ως  μέλος στη Global Sustain.
  • Κατηγορία “Member of the Υear”, TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τις περισσότερες διακρίσεις στις κατηγορίες.

Την απονομή των βραβείων διαδέχθηκε κλήρωση και ανταλλαγή δώρων. Η Global Sustain έκλεισε την όμορφη βραδιά με την κοπή της πίτας και το cocktail networking μεταξύ των Μελών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ