Ίδρυμα Θεοχαράκη – Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη & impressme – your brand grand, μία συνεργασία γεμάτη πολιτισμό!

3.000 εκθέσεις, διαλέξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2007. Το Ίδρυμα Θεοχαράκη – Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη μιλάει με αριθμούς που αποτελούν προστιθέμενη αξία στον πολιτισμό, αριθμούς που αυξάνονται κάθε μέρα προσφέροντας στην πόλη σπουδαίες προτάσεις τέχνης και μουσικής!

Η ευκαιρία συνεργασίας μας αποτέλεσε πρόκληση και πρόκληση για την ομάδα της impressme – your brand grand. 

Στα πλαίσια αυτής, σχεδιάσαμε όχι μόνο το UI Design που βελτιώνει την πρώτη συνάντηση του user – επισκέπτη με το site, αλλά κάναμε και redesign όλου του site με λιτό και κομψό σχεδιασμό. Εφαρμόσαμε για user friendly experience τα πιο σύγχρονα εργαλεία, όπως το ημερολόγιο των events, πάντα updated για να ενημερώνει έγκαιρα και σωστά κάθε ενδιαφερόμενο για τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος. Δώσαμε συγκεκριμένα Brand Guidelines σχετικά με την σωστή & συνεπή εφαρμογή όλων των στοιχείων του brand σε κάθε διαφορετικό μέσο επικοινωνίας. 

Η ομάδα μας, επίσης, δημιούργησε ένα καλαίσθητο E-shop για να εκθέτει το Ίδρυμα Θεοχαράκη τις μοναδικές δημιουργίες & ιδέες που είναι προς πώληση και μπορούν να γίνουν τα ωραιότερα δώρα πολιτισμού και τέχνης.

Η συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοχαράκη – Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, μάς ενέπνευσε στο να λειτουργήσουμε και ως χορηγοί εν μέρει, ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης. 

Γιατί και εμείς, σε μία αίθουσα του Ιδρύματος Θεοχαράκη, συντονιστήκαμε με μία μελωδία και ονειρευτήκαμε όμορφα πράγματα, όμορφα φτιαγμένα, σταθήκαμε ακίνητοι μπροστά σε έναν πίνακα και με ανοιχτό το στόμα, ανακαλύψαμε εκ νέου την τέχνη της ζωής.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ