Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 18 ελληνικές και κυπριακές εταιρίες συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2020, στο Μόναχο

Με 17 συμμετοχές από Ελλάδα και 1 από την Κύπρο ολοκληρώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου η Διεθνής Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH, την οποία αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, που έλαβαν μέρος στην έκθεση, είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε 26.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το σύνολο των εκθετών έφτασε τις 1.025 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. 

Οι 18 επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στην έκθεση, από Ελλάδα και Κύπρο, ήταν οι εξής: Acme Art Handmade Jewellery, ANNIE DIMADI, Apostolos Jewellery, ATELIER ERRIKOS Errikos Andreopoulos – Maria Chatzalexi O.E, Niki Boli, Fotini Psarouli Jewellery, JCOU, Kalomira Marina Papageorgiou “PRIGIPO”, Kiss The Frog Studio Ltd., Krinaki Fotini Krinaki Handmade Jewelry, MARGONI COLLECTION, Michael Hatzimihail sia oe, MOJOOLS, Onirolithi – Veatriki Chasiotou, Ploumi Evag-Paragioudakis Spyr O.E., Puntos artjewellery, TALOUMIS IKE και WHITE DIAMOND LP. 

Συνολικά, η διεθνικότητα της έκθεσης ήταν κι αυτήν τη φορά πολύ υψηλή, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης υπεγράφη ένας μεγάλος αριθμός παραγγελιών και συμφωνιών. Μεγάλη απήχηση είχε και η δεύτερη εμφάνιση του ΙΝΗΟRGENTA AWARD από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή. 

Η INHORGENTA MUNICH θα ανοίξει τις πύλες της για 48η φορά από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Το 2021 η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, που δραστηριοποιούνται τα τελευταία τρία χρόνια (INHORGENTA Brand New), σε σχεδιαστές και χρυσοχόους με θεματικά concepts (Concepts Forum), σε αργυροχόους (Silversmiths Forum), σχεδιαστές (Designarea), αλλά και εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την ψηφιοποίηση (INHORGENTA Digitize) όπως και σε κολλέγια και πανεπιστήμια (INHORGENTA Campus), να παρουσιάσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2) τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα και τη συμμετοχή στην επόμενη έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.inhorgenta.com.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ