Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στη Διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην Έκθεση International Green Week Berlin 2021

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο για το 2021, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η International Green Week Berlin είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό, η οποία πραγματοποιείται ετησίως από το 1926 και θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από τις 15 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021, για 86η φορά, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου. 

Στην προηγούμενη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έλαβαν μέρος 1.810 εκθέτες από 72 χώρες, καλύπτοντας μία εκθεσιακή επιφάνεια 129.000 τ.μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 400.000 επισκέπτες, ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασε τους 90.000. Στη διάρκεια της έκθεσης, 3.000 δημοσιογράφοι από 75 χώρες ανά τον κόσμο μετέδωσαν τον παλμό και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης, ο συνολικός τζίρος από τις απευθείας πωλήσεις προϊόντων ανήλθε σε 52 εκατ. ευρώ, ενώ οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές με εισαγωγείς, διανομείς καθώς και ιδιοκτήτες εστιατορίων και αλυσίδων βιολογικών προϊόντων. Επίσης, επιλεγμένα προϊόντα τους παρουσιάστηκαν για πέντε ημέρες στο Professional Center της έκθεσης, αποκλειστικά σε εμπορικούς αντιπροσώπους, με σκοπό την επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών. 

Highlight της έκθεσης αποτέλεσε η απονομή του βραβείου “Regional Star”, που διοργανώθηκε για 5η φορά από το περιοδικό “Lebensmittelpraxis” και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου και το οποίο δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προώθηση των τοπικών προϊόντων με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη βιωσιμότητά τους αλλά και το βραβείο του “Startup Days”, έτυχε ιδιαίτερης προσοχής, καθώς νικητής ήταν εταιρία, που ασχολείται με ειδικό λογισμικό για αγρότες.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της International Green Week Berlin στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de.     

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ