Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA

Τις πύλες της για 29η φορά θα ανοίξει η Διεθνής Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου από τις 3 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2021, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη μοναδική και κορυφαία πλατφόρμα Καινοτομίας, Πληροφόρησης και Επιχειρηματικών Δράσεων του κλάδου της, όπου δίνεται η ευκαιρία στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, να εντείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. 

Την έκθεση θα πλαισιώνουν, αρκετά ενδιαφέροντα events και forums, όπως:
– Το Innovation Award, στο πλαίσιο του οποίου θα βραβευθεί η εταιρία με το πιο καινοτόμο προϊόν.
– Η Start-Up Day, όπου θα συγκεντρωθούν νεοσύστατες επιχειρήσεις, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες τους.
– Το Logistics Hub, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση όσων εμπλέκονται στη διακίνηση αγροτικών προϊόντων.
– Το Tech Stage, με μοναδικό θέμα την τεχνολογία του αύριο.
– Το Future Lab, με ιδέες για το μέλλον.
– Το Fresh Produce Forum, όπου θα αναλυθούν όλα τα μείζονα θέματα του κλάδου. 
– Το Global Women’s Network, μια σχετικά νέα προσθήκη της έκθεσης, με συμμετέχοντες/συμμετέχουσες από όλες τις ηπείρους και σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας της γυναικείας παρουσίας στον κλάδο.

Στην τελευταία διοργάνωση το σύνολο των εκθετών ξεπέρασε τους 3.300, ανάμεσά τους 78 ελληνικές  και 17 κυπριακές εταιρίες, που πρόβαλαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 72.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά οργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία 4 Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα, μέσω των οποίων ενισχύθηκε στο εξωτερικό η εικόνα της Ελλάδας και των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της. Την εκπροσώπηση των ελληνικών εταιριών ανέλαβαν ο Enterprise Greece Invest & Trade, η Great Greek Exports and Trade, η ΝOVACERT και η Economotechniki.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, με στόχο να διευρύνει το διεθνές δίκτυο εκθέσεων και συνεδρίων, έχει προγραμματίσει για το 2020 τη διεξαγωγή της 2ης CHINA FRUIT LOGISTICA, στη Σαγκάη, στο Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center (SWEECC) καθώς και την 14η ASIA FRUIT LOGISTICA στις 16.–18.09.2020, στη Σιγκαπούρη, όπου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει και φέτος Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκθέσεις, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο  Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ.: 210 6419037 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327733 καθώς και να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fruitlogistica.com/.    

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ