Στη Global Sustain o Γιάννης Καραφωτιάς

Ως Senior Advisor Investment & Banking

Η Global Sustain ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης εξειδικευμένων υπηρεσιών Sustainable Finance προχώρησε στην προσθήκη ενός ακόμα στελέχους στην ομάδα της. Ο Γιάννης Καραφωτιάς αναλαμβάνει τη θέση του Senior Advisor Investment & Banking, με αντικείμενο την υποστήριξη πελατών στον επενδυτικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, το σχεδιασμό, την κατάρτιση και την παρακολούθηση των πολιτικών ESG (Environmental, Social, Governance), με συμμετοχή σε έργα και εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Ο κ. Καραφωτιάς μετρά πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας σε θέσεις ευθύνης στον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό τομέα, διαθέτοντας εμπειρία σε επενδυτικές και τραπεζικές λειτουργίες, στη διαχείριση θεσμικών χαρτοφυλακίων και ιδιωτικών λογαριασμών πελατών. Είναι κάτοχος πτυχίου MBA από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Χοσέ, Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής Παραγώγων στο Χρηματιστήριο Αθηνών και Διευθυντής Χαρτοφυλακίου “C” της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα  της Global Sustain. Πρόκειται για ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία στον χώρο των επενδύσεων και της τραπεζικής, ενώ η συμβολή του θα είναι εξαιρετικά σημαντική στην υποστήριξη πελατών μας, προσφέροντας εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ