Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ομαλή η τροφοδοσία της αγοράς σε φάρμακα και τρόφιμα

Πρόθεση των γερμανικών επιχειρήσεων με παρουσία στην Ελλάδα είναι το καταναλωτικό κοινό να προμηθεύεται καθημερινά τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη

Δελτίο Τύπου

Δίχως ουσιαστικά προβλήματα διεξάγεται μέχρι και σήμερα η διακίνηση-εμπορία εγχωρίως παραγόμενων και εισαγομένων γερμανικών ιατροφαρμακευτικών προϊόντων καθώς και αγαθών πρώτης ανάγκης, παρά τις σοβαρές δυσλειτουργίες που προκαλεί στην αγορά η κρίση του κορωνοϊού.
 
Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των εταιριών-μελών του ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η τροφοδοσία του εμπορίου με φαρμακευτικά προϊόντα και τρόφιμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα και το επόμενο διάστημα.
 
Πρόθεση των γερμανικών επιχειρήσεων με παρουσία στην Ελλάδα είναι να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου, το καταναλωτικό κοινό, στη δύσκολη αυτή περίοδο, να προμηθεύεται καθημερινά τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη.
 
Στην πραγματικά δύσκολη αυτή συγκυρία, τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σύμμαχό τους έχουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι με αυταπάρνηση στηρίζουν τις πρωτοβουλίες των εταιριών παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.
 
Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου της Εταιρίας
Πηγή εικόνας: Unsplash.com/Reproductive Health Supplies Coalition

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ