Ψηφιακό σεμινάριο για τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων γύρω από τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην αγορά εργασίας, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καθιερώνει υπό την ομπρέλα της “AHK Akademie” και σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Μελών «Νομικών Θεμάτων», σειρά ψηφιακών σεμιναρίων, “Webinars”, τα οποία και θα προσφέρει αποκλειστικά στα Μέλη του, μεταξύ άλλων, πάνω σε επίκαιρα θέματα εργατικού, νομικού και φορολογικού δικαίου.
 
Το ψηφιακό σεμινάριο με θέμα: 
«Covid-19: Θέματα εργατικού δικαίου και πρακτικές για επιχειρήσεις»
θα πραγματοποιηθεί την 09.04.2020 & ώρα 14:00, σε συνεργασία με τη Δικηγορική Εταιρία-Μέλος του Επιμελητηρίου, «V.D.IKONOMIDIS Law Firm».

Σκοπός του webinar είναι η καταγραφή και ανάλυση των εργαλείων ευελιξίας και στήριξης που προβλέπονται για τον Έλληνα εργοδότη και των υποχρεώσεών του, βάσει των έκτακτων μέτρων που έχουν νομοθετηθεί και των διατάξεων του Ελληνικού Εργατικού Δικαίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας “Cisco Webex” και δεν έχει κόστος συμμετοχής.  

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 25 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετά από τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας αποσταλεί το σχετικό link για την έναρξη του σεμιναρίου. 


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια σειρά ψηφιακών σεμιναρίων, τα οποία μπορείτε ως Εταιρία-Μέλος να παρακολουθήσετε χωρίς κόστος συμμετοχής. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου, Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ