Πάσχα στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη

Πάσχα στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη

Επιλέξαμε για σας

Το Μουσείο Μπενάκη ανέκαθεν υπήρξε ένας «τόπος» πολύ πιο διευρυμένος από τις συλλογές, τις εκθέσεις και τις δράσεις του. Με τον πολύπλευρο προγραμματισμό στα μουσειακά του κτίρια, την κοινωνική του ευαισθησία και την ανοιχτή πρόσκληση του Πωλητηρίου προς όλο το φάσμα της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής, το Μπενάκη αποτελεί μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν τον πολιτισμό μέσα τους. Και, φυσικά, την αγάπη για τις τέχνες και την όμορφη ζωή.

Αυτό το διαφορετικό Πάσχα, λοιπόν, που όλοι μας θα ανταλλάξουμε ευχές αγάπης από μακριά, ας το δούμε σαν ευκαιρία να ομορφύνουμε τη ζωή μας. Στους ανθρώπους που νοιαζόμαστε, ένα δώρο από την ανοιξιάτικη συλλογή του BenakiShop κλείνει μέσα του όλη την ελπίδα της άνοιξης, φτιαγμένο με ευαισθησία και γνώση από ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στο πλευρό του Μουσείου. Αντικείμενα μοναδικά, ανάμεσά τους τα Πασχαλινά δώρα του Benaki Shop, όπως πρωτότυπες λαμπάδες και κεραμικά αυγά ή πουλάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, αλλά και μια επιλογή από exclusive διακοσμητικά, εμπνευσμένα από τις εκθέσεις και τις συλλογές του Μουσείου, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν το σπίτι σας στο καταφύγιο των ονείρων σας. Πλουμιστές πεταλούδες από πλέξιγκλας με σχέδια του Αλέξη Ακριθάκη, κεραμικά σκεύη με πολύχρωμα λουλούδια που στρώνουν την άνοιξη στο τραπέζι σας.

Κι επειδή η άνοιξη, όσο σκληρή κι αν είναι η φετινή, φέρνει μαζί της αισιοδοξία και χρώμα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί με κοσμήματα και αξεσουάρ που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Κι αν κάποιοι μιλήσουν για ματαιοδοξία εν μέσω χαμού, αναλογιστείτε ότι με κάθε αγορά από το benakishop.gr προσφέρετε πολύτιμη στήριξη στο Μουσείο Μπενάκη που όπως κάθε πολιτιστικός οργανισμός σήμερα έχει την ανάγκη των Φίλων του για να σταθεί όρθιος.

Το Μουσείο και το Πωλητήριο από την πλευρά τους, αναπτύσσουν μια στρατηγική ώστε να παραμείνουν κοντά στον κόσμο τους το επόμενο διάστημα μέσα από τα ψηφιακά τους δίκτυα. Πολιτιστικό περιεχόμενο από όλο το φάσμα των συλλογών μας, δημιουργικές δραστηριότητες για τον – αίφνης- άπλετο ελεύθερο χρόνο όλων και τακτικές προσφορές σε αγαπημένα αντικείμενα έχουν ήδη ξεκινήσει, και θα εμπλουτίζονται συνεχώς. 

Την ίδια στιγμή, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης του Benaki Shop, η «πρόκληση»- πρόσκληση #BenakiAtHome μας κρατά σε επαφή. Εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι του Πωλητηρίου ανεβάζουν εικόνες της τωρινής τους καθημερινότητας με «πρωταγωνιστές» αντικείμενα και βιβλία του Πωλητηρίου που τους γλυκαίνουν τον παρατεταμένο εγκλεισμό.

Αυτή η κρίση για εμάς είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε τις αξίες και τους ανθρώπους που δίνουν στη ζωή μας προοπτική και νόημα.

To ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πωλητηρίου www.benakishop.gr συνεχίζει να λειτουργεί και να πραγματοποιεί αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος, θυμίζω ότι οι τρόποι πληρωμής είναι με Paypal, πιστωτική κάρτα και τραπεζική κατάθεση. That’s it !!

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ