Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2020

Με Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, 16 με 18 Σεπτεμβρίου, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Στις 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2020, όπως αρχικά σχεδιάστηκε, θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο της 14ης διοργάνωσης, η οποία μεταφέρεται για πρώτη φορά στη Σιγκαπούρη, στο Singapore EXPO, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, ανοίγοντας για ακόμη μια φορά δρόμους εξωστρέφειας στην ασιατική αγορά τροφίμων, αφού η έκθεση αποτελεί μία απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης στην πιο σημαντική βιομηχανία στον κόσμο.

Στην τελευταία διοργάνωση, η Ελλάδα συμμετείχε στην έκθεση με έξι δυναμικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου έλαβαν μέρος οι εταιρίες Anatoli SA, Chatzidakis SA, Kolios Company SA, Mitrosilis SΑ και Protofanousi Fruits, ενώ η ZEUS KIWI συμμετείχε ως ανεξάρτητος εκθέτης.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της ASIA FRUIT LOGISTICA στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ