Papaspirou: Πάσχα παρέα, στο σπίτι!

Papaspirou: Πάσχα παρέα, στο σπίτι!

Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό αλλά σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι την ανάγκη να τιμήσουμε τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα και να νιώσουμε κοντά.. από μακριά.

Δωρεάν μεταφορικά, κατόπιν συνεννόησης, για όσους δώσετε την παραγγελία σας έως την Μεγάλη Τρίτη.

Φέτος, μένουμε σπίτι αλλά στρώνουμε μαζί το τραπέζι της Λαμπρής εύκολα και νόστιμα με την ποιότητα Papaspirou. Άλλωστε η γεύση και η ποιότητα ήταν ανέκαθεν ο γνώμονας επιτυχίας για την οικογένειά μας.Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο Πασχαλινό μενού με μία πλούσια ποικιλία από αλμυρές και γλυκές προτάσεις που θα σας «λύσει» τα χέρια καθώς είναι η ιδανική λύση για όσους αυτές τις μέρες θέλουν να γευτούν μαμαδίστικο ποιοτικό φαγητό, ολόφρεσκα αρτοσκευάσματα και γλυκά υψηλών προδιαγραφών.

Καθ΄ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, στα καταστήματα Παπασπύρου, θα βρείτε μια εντυπωσιακή ποικιλία από νηστίσιμες γλυκές & αλμυρές επιλογές, όπως χαλβά σιμιγδαλένιο, μηλοπιτάκια και σκαλτσούνια αλλά και γεμιστά, χειροποίητη χορτόπιτα, φαλάφελ, πίτσα Κυθήρων, λαζάνια λαχανικών κα.

Μυρωδάτο πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα Χίου, σμυρναίικα κουλουράκια και χειροποίητες σοκολατένιες δημιουργίες αναβιώνουν γευστικά, όλα όσα συνοδεύουν την Πασχαλινή περίοδο. Σοκολατένια αυγά, ζωάκια, cartoons σε ποικίλα μεγέθη και γεύσεις δίνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους και θα δώσουν χρώμα τις μέρες αυτές στο σπίτι.

Για το τραπέζι του Μ. Σαββάτου, είτε μένετε σπίτι μόνοι είτε με την οικογένειά σας, επιλέξτε αγαπημένα, πεντανόστιμα πιάτα από διαλεχτές πρώτες ύλες, όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, αλλά και μαγειρίτσα σε vegan εκδοχή με ποικιλία μανιταριών, γαρδουμπάκια και μπουτάκια αρνίσια φούρνου με τραγανές πατατούλες.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα απαραίτητα συνοδευτικά όπως κόκκινα αυγά αλλά και ζωγραφιστά για τους μικρούς μας φίλους, παραδοσιακή τυρόπιτα ή σπανακόπιτα ταψιού, σαλάτες και πατροπαράδοτη πασχαλοκουλούρα.

Δείτε το πλήρες Πασχαλινό μας μενού και επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικώς για την παραγγελία σας.  Καλέστε στα καταστήματά μας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αχαρνές, Αμπελόκηπους) είτε στα κεντρικά μας στο 2102409235- εσωτερικό 2 Τμήμα Catering).

Δωρεάν μεταφορικά, κατόπιν συνεννόησης, για όσους δώσετε την παραγγελία σας έως την Μεγάλη Τρίτη.

Καλό Πάσχα με υγεία, δύναμη, υπομονή. Ενωμένοι και με αίσθημα ευθύνης θα τα καταφέρουμε.

#Papaspirou #PasxaParea

Αχαρναί – 210 2409235
Χαλάνδρι – 210 6843278
Κηφισιά – 210 6204836
Πανόρμου – 210 64248528

Papaspirou Catering 2102409235 ή με email στο info@papaspirou.gr

#PapaspirouPasxaParea #menoumespiti #since1940

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ