Η Celestyal Cruises στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας, συμβάλλοντας παράλληλα και στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας

Δράσεις αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία του Πειραιά και σημαντική προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας 

Δελτίο Τύπου

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του υγειονομικού προσωπικού της χώρας. Στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτικής Προστασίας και των Υγειονομικών Φορέων στον αγώνα για την επικράτηση του ανθρώπου απέναντι σε μία πρωτόγνωρη, σύγχρονη και αόρατη απειλή, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ευημερία της τοπικής κοινωνίας που δραστηριοποιείται.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, ως μέλος του Ομίλου Louis και μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα δραστηριοποίησης το λιμάνι του Πειραιά, σε συνεργασία με τη  Μητρόπολη Πειραιά, προσέφερε 5.5 τόνους τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, ενισχύοντας το πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών ομάδων που εκτιμάται σε 7.500 ανθρώπους καθημερινώς στους Δήμους της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Πειραιά, δηλαδή των Δήμων Πειραιά, Δραπετσώνας και Ρέντη, καθώς και του Γηροκομείου του Πειραιά.
 
Επίσης, κατανοώντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, ενώνει τις δυνάμεις της με το Υπουργείο Υγείας, ενισχύοντας με απαραίτητο υγειονομικό υλικό, προχωρώντας σε δωρεά 12.000 χειρουργικών μασκών και 1.100 λίτρων αντισηπτικού υγρού.

Παράλληλα, η εταιρεία αποδεικνύοντας έμπρακτα τις ευχαριστίες και το σεβασμό της στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δρα με αυτοθυσία για την ευημερία του συνόλου, προσφέρει σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα. Οι κρουαζιέρες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2020 και 2021 και πρόκειται για τριήμερες περιηγήσεις στα ελληνικά νησιά, που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή, ποτά, ψυχαγωγία, καθώς και δύο εκδρομές στην Αρχαία Έφεσο και την Κνωσό. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει ειδική εκπτωτική πολιτική για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης της πανδημίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης τονίζει χαρακτηριστικά: «Διανύοντας μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου, στόχος μας είναι η υποστήριξη και η ανακούφιση τόσο των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων από τις επιπτώσεις της δύσκολης αυτής συγκυρίας, αλλά και η έμπρακτη απόδειξη της ευγνωμοσύνης μας και η αναγνώριση της αδιάκοπης προσφοράς εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Σε εξαιρετικά δυσμενείς και απρόβλεπτες συνθήκες τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για την οικονομική ευημερία των κοινωνιών ανά τον κόσμο, οι υψηλές αξίες, όπως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι εκείνες που θα πρέπει, επίσης, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.»
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «3 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019.

Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για τη συνολική της συμβολή και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο. 

Το Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Εκδρομές και «Αξία», καθώς και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». 

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.
 
Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Συνδεθείτε με τη Celestyal Cruises: 

Πηγή εικόνων και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου της 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ