ΕΕΔΕ: Με 133 υποψηφιότητες, αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, προχωράνε στη φάση αξιολογήσεων τα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τελετή απονομής

Δελτίο Τύπου

Καταγράφοντας ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, με 133 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στις 13 κατηγορίες αριστείας και ειδικών βραβείων, οι επιτροπές αξιολόγησης των Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA), συνεχίζουν απρόσκοπτα τη διαδικασία αξιολογήσεων που ανεστάλη προσωρινά λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της νόσου του Covid-19. Μπαίνοντας σταδιακά σε μια νέα πραγματικότητα, τα Corporate Affairs Excellence Awards 2020, ο μοναδικός θεσμός βραβείων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση. 

Όλη η ομάδα των Corporate Affairs Excellence Awards 2020, ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες, τους φορείς και τους συμβούλους επικοινωνίας για την πρωτοφανή ανταπόκρισή τους στον θεσμό που στοχεύει στην επιβράβευση πρωτοβουλιών και προγραμμάτων επικοινωνίας και στην ανάδειξη της υπεραξίας του κλάδου της εταιρικής επικοινωνίας. Η μεγάλη συμμετοχή -παρά την πρωτόγνωρη συγκυρία- είναι αποτέλεσμα της συσσωρευμένης εμπειρίας των στελεχών του κλάδου της επικοινωνίας «να ανταποκρίνονται με ψυχραιμία και ανθεκτικότητα στα δύσκολα». Ειδικά μάλιστα σε μια τέτοια στιγμή, που η επιβράβευση επιτυχημένων στρατηγικών πρακτικών και ενεργειών, έρχεται να προσδώσει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον των επιχειρήσεων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τελετή απονομής.

Πηγή εικόνων και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου της Εταιρίας

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ