Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μέσω διαδικτύου άνοιξε τις πύλες της η ILA Berlin

Ο νέος τρόπος διοργάνωσης της έκθεσης δίνει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα της άμεσης και ουσιαστικής ενημέρωσης για την αεροδιαστημική βιομηχανία

Δελτίο Τύπου

Σε ψηφιακή μορφή και με την ονομασία ILA Goes Digital, άνοιξε ήδη από τις 14 Μαΐου τις «πύλες» της η Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ILA Berlin.

Την απόφαση η έκθεση να πραγματοποιηθεί φέτος ψηφιακά, λόγω της πανδημίας, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η ILA Goes Digital, η οποία κατεβάζει «αυλαία» στις 31 Ιουλίου 2020, προσφέρει από «απόσταση» στο κοινό της καινοτόμα προϊόντα, δυνατότητα δικτύωσης σε “discussion events”, διαδικτυακά σεμινάρια και πολλά άλλα γύρω από τον κλάδο, τα οποία ανανεώνονται κάθε Τετάρτη. 

Ο νέος τρόπος διοργάνωσης της έκθεσης δίνει σε κάθε «επισκέπτη» τη δυνατότητα της άμεσης και ουσιαστικής ενημέρωσης για την αεροδιαστημική βιομηχανία, σε μια περίοδο, κατά την οποία παραμένουν κλειστά τα σύνορα και απαγορεύονται σε μεγάλο βαθμό οι ταξιδιωτικές μετακινήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση ILA Berlin, να απευθύνονται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχουν στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ila-berlin.de/.
 
Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ