ICAP Virtual Training

Η ICAP Training προσφέρει μια σειρά από Virtual Workshops με στόχο να σας βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες

Δελτίο Τύπου

Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, η Πώληση, η Διαπραγμάτευση, η Καθοδήγηση Ομάδων και η λήψη ορθών και γρήγορων αποφάσεων για θέματα εργασιακά, αποτελούν για πληθώρα στελεχών μεγάλες προκλήσεις, καθώς προϋποθέτουν γνώση και τεχνική. Η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη των συγκεκριμένων δεξιοτήτων καθίστανται ζωτικής σημασίας για την γρήγορη προσαρμογή των στελεχών και των οργανισμών. Η ICAP Training προσφέρει μια σειρά από Virtual Workshops, στα αντίστοιχα αντικείμενα, βάσει επιστημονικών προσεγγίσεων (και όχι απόψεων), με στόχο να σας βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή.  


SPIN® Selling Skills
4 τρίωρα virtual workshops +
4 ώρες e-learning

Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, οι πελάτες μας ανησυχούν για το μέλλον, για τα προβλήματα που προκύπτουν και τις συνέπειές τους. 

Ο ρόλος του πωλητή δεν είναι άλλος από το να αποκαλύψει, να αναδείξει και να βοηθήσει τους πελάτες του στην επίλυση των ανησυχιών αυτών, ακούγοντάς τους προσεκτικά. 

To πρόγραμμα SPIN® είναι ένα από τα πιο γνωστά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων πώλησης παγκοσμίως, ιδανικό για B2B πωλήσεις που βοηθά τα στελέχη πωλήσεων να αναδείξουν το συμβουλευτικό τους ρόλο και να συνδημιουργήσουν αξία με τον πελάτη, διερευνώντας ενδελεχώς τις ανάγκες του. 

Ημερομηνίες Virtual Workshops: 
09, 10, 11 & 12 Ιουνίου (15.00-18.00) 


Coaching Skills for
“Leaders”

Στην εποχή της «κοινωνικής απόστασης» είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους Managers να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να καθοδηγούν τα μέλη των ομάδων τους. 

Το πρόγραμμα βασίζεται στην πολυετή έρευνα της Huthwaite International για τις προϋποθέσεις του αποτελεσματικού coaching και βοηθά τους managers να σταθούν «δίπλα» στα μέλη των ομάδων τους, ακόμα και όταν δε βρίσκονται κοντά, με τρόπο παρακινητικό και με σκοπό να τα αναπτύξουν, και να τα βοηθήσουν να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Ημερομηνίες Virtual Workshops: 
22, 24, 29, 30 Ιουνίου

Complex Negotiation Skills
4 τρίωρα virtual workshops + 
5 ώρες e-learning

Σε εποχές αβεβαιότητας, το αποτέλεσμα μιας δια- πραγμάτευσης μπορεί να είναι καταλυτικό ακόμα και για την επιβίωση ενός οργανισμού. Πολλές φορές αυτές οι διαπραγματεύσεις είναι αναγκαίο να γίνουν εξ αποστάσεως. Το πρόγραμμα “Complex Negotiation Skills” βασίζεται στην πολυετή έρευνα της Huthwaite για τις εμπορικές διαπραγμα- τεύσεις και μας δείχνει το πώς ένα μελετημένο Μοντέλο Επιτυχίας μπορεί και αποτυπώνει τις πρακτικές, τις στρατηγικές και τις δεξιότητες ενός επιτυχημένου διαπραγματευτή. Και όλα αυτά, αναλύονται και αναπτύσσονται μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου virtual workshop, με έμπειρους εισηγητές και πλήθος δομημένων παιξιμάτων ρόλων, που βοηθούν τους συμμετέ- χοντες να προετοιμάσουν και να σχεδιάσουν για τη διαπραγμάτευση, να επιλέξουν τις κατάλληλες στρατηγικές και τακτικές, να κατανοήσουν και να αναπτύξουν τις λεκτικές συμπεριφορές, οι οποίες συμβάλουν στην επιτυχία μιας διαπραγμάτευσης ακόμα και αν αυτή είναι εξ αποστάσεως.

Ημερομηνίες Virtual Workshops: 
15, 17, 18, 19 Ιουνίου (15.00-18.00)

Νέα Εργατική Νομοθεσία
Κάνουμε όλα όσα προβλέπονται από τις αλλαγές στη νέα  Εργατική Νομοθεσία; 
Προστατεύουμε τον οργανισμό μας; 
Προστατεύουμε τον οργανισμό μας; 

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπεύθυνους μισθοδοσίας και στελέχη οικονομικών διευθύνσεων. 

O σχεδιασμός του εγγυάται την επίλυση όλων των πιθανών προβληματισμών σας καθώς η προσέγγιση είναι συμβουλευτική.

Ημερομηνίες Virtual Workshops: 
22, 23, 25, 26 Ιουνίου 

Τι είναι τα Virtual workshops;

Πηγή εικόνων και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου της Εταιρίας

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ