H Τράπεζα Πειραιώς δίνει δυνατότητα παράτασης της αναστολής καταβολής δόσεων σε ενήμερα καταναλωτικά & στεγαστικά δάνεια

Η παράταση θα διαρκέσει έως τις 30/09/2020

Δελτίο Τύπου

Δυνατότητα αναστολής καταβολής δόσεων ενήμερων στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων

Η Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που ανέκυψαν ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και με σκοπό τη διευκόλυνση και έμπρακτη στήριξη των προσώπων που πλήττονται υπό τις συνθήκες αυτές αναφορικά με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρέχει στους δανειολήπτες πελάτες της τη δυνατότητα αναστολής καταβολής των δόσεων έως και την 30/09/2020, σε Στεγαστικά και Καταναλωτικά Δάνεια, υπό την προϋπόθεση της εκ μέρους τους υποβολής στην Τράπεζα αίτησης ένταξης στο μέτρο αναστολής καταβολής δόσεων (¨Μέτρο¨) σύμφωνα με την πολιτική της Τράπεζας και τα προβλεπόμενα στη σχετική από 30/03/2020, ΠΝΠ (ΦΕΚ 75/30.3.2020)

Το ποσό των τόκων των αναβληθεισών δόσεων, συμπεριλαμβανομένου του ποσού που αφορά στην εισφορά του Ν. 128/75, καθώς και τυχόν ασφαλίστρων, θα κεφαλαιοποιηθούν στη λήξη του μέτρου αναστολής δόσεων. Τα λοιπά στοιχεία του δανείου σας δε θα αλλάξουν (υπολειπόμενη διάρκεια, επιτόκιο). Το ποσό των οφειλών που δεν θα καταβληθεί κατά την περίοδο αναστολής, θα επιμερισθεί στις επόμενες δόσεις.

Για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών πελατών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα αναστολής δόσεων έως την 30/09/2020 σε ενήμερα στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια μέσω winbank.

Για τους πελάτες που δε διαθέτουν winbank και που δεν είναι εφικτή η εγγραφή στην υπηρεσία αυτή τη στιγμή, προσφέρεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος αναστολής δόσεων, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
  • Όσοι πελάτες δεν έχουν κάνει αίτηση έως σήμερα και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναστολής δόσεων, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα, έως την 31/05/2020*.
  • Όσοι πελάτες έχουν ήδη ενταχθεί στο υφιστάμενο πρόγραμμα τρίμηνης αναστολής κι επιθυμούν παράταση έως την 30/09/2020, μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα, έως 05/06/2020.


Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ