Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021, της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης ζαχαρωδών και σνακ της Κολωνίας

Η ISM 2021 θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιανουαρίου μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2021 

Δελτίο Τύπου

Στο ΤΟΠ 10 των χωρών, που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, ISM 2021 της Κολωνίας, κατατάσσεται η Ελλάδα μετά και τη σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος Ελλήνων παραγωγών και εμπόρων να έχουν παρουσία ως εκθέτες στη διοργάνωση.
 
Η ISM 2021 θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιανουαρίου μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 
 
Η γερμανική αγορά παραμένει ένας από τους βασικότερους προορισμούς των ελληνικών τροφίμων και αυτό αποδεικνύεται από τη δυναμική παρουσία Ελλήνων εκθετών τα τελευταία χρόνια στην ISM. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ελλήνων εκθετών στη ISM 2021, έχει αυξηθεί κατά 67% από το 2012 μέχρι σήμερα, ενώ η εκθεσιακή επιφάνεια που καλύπτουν, έχει παρουσιάσει αύξηση 85% στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ανακοίνωσε τη σταδιακή επανέναρξη της Εκθεσιακής Βιομηχανίας από 30 Μαΐου 2020, διαχωρίζοντας τις εμπορικές εκθέσεις από τις αθλητικές εκδηλώσεις και τα δημόσια φεστιβάλ. Ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας εργάζεται ήδη εντατικά για ολοκληρωμένα σχέδια δράσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των φθινοπωρινών εμπορικών εκθέσεων. Επιπλέον, οι διοργανωτές της ISM αποφάσισαν να παραταθεί η φάση της πρόωρης κράτησης (Early bird) μέχρι και τις 31.05.2020, προκειμένου να μπορούν να επωφεληθούν εταιρείες, που είχαν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail:koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ism-cologne.com

Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ