Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Digital marketing και εξυπηρέτηση πελατών, τα δύο νέα webinars για τουρισμό και εστίαση

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Μαΐου 

Δελτίο Τύπου

«Digital marketing τουριστικού προϊόντος» και «Γερμανική ορολογία για εξυπηρέτηση πελατών σε ξενοδοχεία» είναι οι τίτλοι των δύο νέων διαδικτυακών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων, webinars, που υλοποιεί τις επόμενες ημέρες το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Τα webinars απευθύνονται σε εργαζόμενους ξενοδοχείων και στον ευρύτερο επισιτιστικό τομέα, σε σπουδαστές σχολών συναφών ειδικοτήτων αλλά και σε επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. 

Τα δύο αυτά webinars προσφέρονται δωρεάν, προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όσο το δυνατόν περισσότερων εργαζομένων στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης. 

Τα σεμινάρια τελούνται υπό την ομπρέλα της “AHK Akademie” σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, DUAL Hellas. 
 
Ειδικότερα, το πρώτο webinar φέρει τον τίτλο «Digital marketing τουριστικού προϊόντος», πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 17:30-20:30, με χρήση της ελληνικής γλώσσας. Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το Digital Marketing, να κατανοήσουν τη χρησιμότητα χάραξης στρατηγικής Digital Marketing και να επιλέγουν το Target Group που θα στοχεύσουν. Επίσης, να διακρίνουν τα κανάλια Digital Marketing και να αξιολογούν τα σημεία, που καθορίζουν την αποτελεσματικότητά τους.

Το δεύτερο webinar φέρει τον τίτλο «Γερμανική ορολογία για εξυπηρέτηση πελατών σε ξενοδοχεία», λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 12:00 -15:00, με χρήση της ελληνικής και της γερμανικής γλώσσας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η γνωριμία και η εκμάθηση βασικών όρων στη γερμανική γλώσσα και η ανάπτυξη της βέλτιστης προσέγγισης των γερμανόφωνων τουριστών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής στα webinars, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα: https://www.dual.com.gr/ahkakademie/

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ