Η ομάδα της Up Hellas συνεχίζει να εργάζεται κανονικά από το σπίτι

Ο Covid-19 ήρθε απροσδόκητα στις ζωές μας και έπιασε πολλές επιχειρήσεις στον ύπνο. Αυτή η νέα κατάσταση υπογράμμισε το κατά πόσο επιχειρήσεις και οργανισμοί ήταν προετοιμασμένοι για την ψηφιακή εποχή που αναγκαστικά διανύουμε. Ταυτόχρονα, γίνεται φανερό ότι πολλές από αυτές τις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ήρθαν για να μείνουν. Η εργασία εξ αποστάσεως και τα e-meetings, συζητιούνται εδώ και καιρό, αλλά τώρα εφαρμόστηκαν αναγκαστικά σε δευτερόλεπτα.

Καθώς η Up Hellas είναι μέρος μιας μεγαλύτερης παγκόσμιας επιχειρηματικής οικογένειας, έχουμε ήδη εφαρμόσει συστήματα που μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας σε όλο το κόσμο.

Η ομάδα της Up Hellas έχει νέο μέσο όρο ηλικίας – έχουμε προσπαθήσει να κρατήσουμε την εταιρεία μας καλά οργανωμένη και ευέλικτη. Όλα τα μέλη της ομάδα μας χρησιμοποιούν εργαλεία ηλεκτρονικής συνεργασίας και διάφορες λύσεις cloud από την πρώτη τους ημέρα.

Όταν ήρθε η ώρα για να δουλέψουμε από το σπίτι, παρατηρήσαμε ότι η δουλειά μας τα τελευταία χρόνια αποδίδει:
• Από το Μάρτιο εγκαταστήσαμε το cloud-based call centre μας, το οποίο μας επιτρέπει να δεχόμαστε όλες τις κλήσεις, από όπου κι αν βρισκόμαστε 

• Οι go for Eat κάρτες μας παράγονται στην Ελλάδα και μπορούν να παραδοθούν στους κατόχους τους μέσα σε λίγες μέρες
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ