Ποιά είναι τα νέα πρόσωπα στην διοίκηση της AIESEC Ελλάδος;

Η νέα διοίκηση της AIESEC Ελλάδος για το έτος 2020-2021 ξεκινάει επίσημα την πρώτη Αυγούστου 2020, με την προεδρία να αναλαμβάνει η Κυριακή Δασκαλούδη

Δελτίο Τύπου

Η νέα διοίκηση της AIESEC Ελλάδος για το έτος 2020-2021 ξεκινάει επίσημα την πρώτη Αυγούστου 2020, με την προεδρία να αναλαμβάνει η Κυριακή Δασκαλούδη. Έπειτα από την πολύμηνη και ενδελεχή αξιολόγηση των πιθανών υποψηφίων, η ομάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αποτελούμενη συνολικά από 11 μέλη. Η εκλεχθείσα ομάδα ξεκινάει γεμάτη πάθος και ενέργεια και έτοιμη να δημιουργήσει τον αντικτυπό της στην ελληνική κοινωνία.

Η Κυριακή Δασκαλούδη, 22 ετών και φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εκλέχθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην επίσημη Γενική Συνέλευση των μελών της AIESEC Ελλάδος. Νέοι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έσπευσαν να κάνουν αίτηση συμμετοχής διεκδικώντας μια θέση στην νέα διοικητική ομάδα. Η ομάδα ολοκληρώθηκε με τα 9 μέλη εξ αυτής προερχόμενα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και 2 από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

H εκλεχθείσα διοίκηση ξεκινάει με υψηλές φιλοδοξίες να ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερους νέους, αναπτύσσοντας τους τα ηγετικά χαρακτηριστικά της Αυτογνωσίας, Εφευρετικότητας, Αλληλοενθάρρυνσης και Κοσμοπολιτισμού, μέσω της συμμετοχής τους στις δράσεις της AIESEC. Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού (COVID-19) και θέτοντας στο επίκεντρο την διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων στα προγράμματά μας, αποφασίστηκε η επανέναρξη όλων των προγραμμάτων εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης  την 1η Σεπτεμβρίου 2020, εκτός απροόπτου ή αλλαγής των μέτρων προφύλαξης τόσο από από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όσο και από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες και τα μέλη του οργανισμού για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο τέως διοικητικό συμβούλιο της AIESEC Ελλάδος και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερες κοινές δράσεις για την ανάπτυξη της ηγεσίας στους νέους. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.aiesec.gr.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές, φύσης εθελοντισμού, επιχειρηματικότητας ή πρακτικής άσκησης. Από το 2015, η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ