ΙΑΣΙΣ: Το ποδόσφαιρο μας ενώνει! Το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα άθλημα!

Για να δεις τον κόσμο να αλλάζει, αρκεί να δώσεις στους εφήβους μία μπάλα!

Δελτίο Τύπου

Το ποδόσφαιρο μας ενώνει! Το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα άθλημα!

Για να δεις τον κόσμο να αλλάζει, αρκεί να δώσεις στους έφηβους μία μπάλα! Θα μάθουν να συνεργάζονται, να σέβονται, να αλληυποστηρίζονται, να γίνονται φιλόδοξοι, θα αποκτήσουν δυνάτες εμπειρίες και αναλοίωτες αξίες!

Το NEW YOUTH FOOTBALL πρόκειται να δημιουργήσει μία νέα φιλοσοφία, ώστε αθλητικοί οργανισμοί σε συνεργασία με youth centers να αναπτύξουν και να προωθήσουν νέες μορφές εξάσκησης αθλημάτων και φυσικής άσκησης!

Θα συμμετέχουν η Ελλάδα (Super League 2) και η  Αγγλία (EFL Championship) με νέους ηλικίας 16-30 ετών.

Συγκεκριμένα: 216 νέοι (18 ανά ομάδα για τις 12 προτεινόμενες ομάδες της Championship) και 216 νέοι (18 ανά ομάδα για τις 12 ομάδες της Super League 2).

Ο γενικός σκοπός της δράσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε αθλητικούς οργανισμούς όπως η Super League 2 να συνεργαστούν με Youth Centers για να αναπτύξουν και να προωθήσουν νέες μορφές εξάσκησης αθλημάτων και φυσικής άσκησης, μέσω της υιοθέτησης υποδομών και της προσφοράς αθλητικών δράσεων.

Συνοδοιπόροι μας στην επίτευξη των στόχων μας είναι μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αξιόλογοι οργανισμοί όπως το Super League 2 – Football League Greece!

Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη!

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ