Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, transport logistic Americas

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2020, στο Miami Beach Convention Center της Αμερικής 

Δελτίο Τύπου

Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι προετοιμασίες της transport logistic Americas, της Διεθνούς Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2020, στο Miami Beach Convention Center της Αμερικής και διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Παράλληλα με την transport logistic Americas θα λάβει χώρα το καθιερωμένο Air Cargo Forum της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφοράς Φορτίων (TIACA), για πρώτη φορά. Στόχος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου και της TIACA είναι η εν λόγω διοργάνωση να αποτελέσει ένα σημαντικό «σημείο επαφής» όσων δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας παγκοσμίως. 

Στη μοναδική αυτή πλατφόρμα, αποστολείς, πάροχοι υπηρεσιών και όσοι σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα, μεταξύ αυτών και οι πιο σημαντικοί «παίκτες» του κλάδου από όλο τον κόσμο, θα συναντηθούν για μόλις τρεις ημέρες τον Νοέμβριο στο Μαϊάμι. 

Σημειώνεται ότι η έκθεση ανήκει στο portfolio της επιτυχημένης διοργάνωσης, transport logistic του Μονάχου, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, με την Ελλάδα και την Κύπρο να δείχνουν ισχυρή παρουσία. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις transport logistic, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.transportlogistic.de

Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου
Πηγή εικόνας: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ