Η Coca-Cola χορηγός της 3ης Πανελλαδικής Δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης παρουσιάστηκαν στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ελληνικής Βουλής


Τα αποτελέσματα της 3ης Πανελλαδικής Δημοσκόπησης με θέμα «Η Περιβαλλοντική Συνείδηση του Έλληνα», παρουσίασαν η Coca-Cola και η Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου. Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν, το πρωί της ίδιας ημέρας, στα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ενώ νωρίτερα είχαν παρουσιαστεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που πραγματοποιήθηκε σε εντυπωσιακό δείγμα 2.000 ατόμων, παρουσίασαν ο κ. Κώστας Καρράς, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας και ο κ. Τίτος Σιμιτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Alternative Research Solutions, η οποία διεξήγαγε την έρευνα, ενώ η κ. Αναστασία Σιδέρη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Coca-Cola, έκανε αναφορά στο έργο της εταιρείας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.


Η δημοσκόπηση, είναι η 3η κατά σειρά που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας και την ευγενική χορηγία της Coca-Cola. Η πρώτη πανελλαδική έρευνα για το περιβάλλον παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2001, ενώ η δεύτερη τον Απρίλιο του 2005.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ