ΙΑΣΙΣ: Γνωρίστε το NOW

Το πρόγραμμα NOW πρόκειται να υποστηρίξει το γυναικείο πληθυσμό, δίνοντας τους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με γυναίκες επιχειρηματίες, μέντορες, κοκ.

Δελτίο Τύπου

Το πρόγραμμα NOW πρόκειται να υποστηρίξει το γυναικείο πληθυσμό, δίνοντας τους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με γυναίκες επιχειρηματίες, μέντορες, κοκ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και αποσκοπεί σε:
  • Επαγγελματικό προσανατολισμό σε γυναίκες που είτε θέλουν να ανέλθουν επαγγελματικά, είτε είναι άνεργες, είτε προέρχονται από μία ξένη χώρα και προσπαθούν να ενσωματωθούν στα νέα κοινωνικά δεδομένα.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη και ενδυνάμωση με σκοπό την αντιμετώπιση προκλήσεων και δυσκολιών στο χώρο εργασίας (πιθανά παραδείγματα είναι η σεξιστική διάκριση, η έλλειψη οριοθέτησης, άγχος, πιέσεις, κλπ.).

Στο πλαίσιο του προγράμματος, δύο γυναίκες από τον επιχειρηματικό κόσμο, μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες, μιλώντας για την επαγγελματική τους πορεία, το δρόμο που ακολούθησαν για το φτάσουν εδώ που είναι σήμερα, δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κ.λ.π.

2 γυναίκες εργαζόμενες και επιχειρηματίες, που χάραξαν τη δική τους ξεχωριστή επαγγελματική πορεία, αλλά έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό: Μπορούν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν άλλες γυναίκες που προσπαθούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας είτε κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Οι συνεντεύξεις της Anastasia Psomiadi & Julieta Kola θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος!

Μάθε περισσότερα στο: http://nowmooc.eu/

Σύντομα θα ακολουθήσουν σχετικές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση!

Μείνετε συντονισμένοι!

H Iasis Amke Athens σε συνεργασία με οργανισμούς που εκπροσωπούν τις εξής χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ιρλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ισλανδία, και Πορτογαλία συνεργάζονται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος NOW.

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ