ΕΕΔΕ: Νέο Online Seminar με θέμα “Επιστροφή στο γραφείο μετά το lockdown: Πώς θα διαχειριστείτε την νέα σας καθημερινότητα αποδοτικά”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, 18:00 – 20:00

Δελτίο Τύπου

Νέο Online Seminar από την ΕΕΔΕ

“Επιστροφή στο γραφείο μετά το lockdown: Πώς θα διαχειριστείτε την νέα σας καθημερινότητα αποδοτικά”

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, 18:00 – 20:00

Πόσο έτοιμοι είστε να διαχειριστείτε μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες την εργασιακή σας καθημερινότητα;

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε το άγχος της επιστροφής και την αίσθηση του burnout; Να παραμείνετε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο ενέργειας και διαύγειας;

Στο νέο διαδραστικό Free Online Seminar της ΕΕΔΕ, θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια & τις δεξιότητες για να αξιοποιήσετε συνειδητά την νέα αρχή στο γραφείο μετά το lockdown!

Εισηγήτρια: Βαλεντίνα Κόρδη, Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, TEDx Speaker & Mindset & High-Performance Coach Στελεχών και Επιχειρηματιών. Με πάνω από 9 χρόνια εμπειρία ως Executive & Business Coach, έχει προπονήσει επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως, όπως της Microsoft, Novartis, Coca-Cola, Nissan Motor Corporation, Biomarin Pharmaceutics, κτλ. να πετύχουν τους επαγγελματικούς και εταιρικούς τους στόχους αναπτύσσοντας την κατάλληλη νοοτροπία και συμπεριφορές, μετά από 15ετή εμπειρία ως στέλεχος η ίδια σε πολυεθνικές εταιρείες. Το βιβλίο της «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού» έχει γίνει ήδη best seller.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική εγγραφή.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/2B5Pp2D

Κατερίνα Μαρκοπούλου, τηλ. 2102112000 (*604), open-seminars@eede.gr

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ