ΕΙΕΠ: Πρόσκληση σε Webinar: Hr. Psychology-Today _”Συναισθηματική Ευεξία Εργαζομένων = Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών”

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, 15:00-16:00

Δελτίο Τύπου

Λίγα λόγια για το θέμα…

Η συναισθηματική υγεία κι ευεξία των εργαζομένων αποδεικνύεται από πλήθος ερευνών ως βασικός παράγοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς δίνει ώθηση στην αποδοτικότητα των εργαζομένων κι ενισχύει τη δέσμευσή τους στον οργανισμό.

Φανταστείτε πως ενεργεί ένας εργαζόμενος που έχει αυτοεπίγνωση, συναισθηματικό αυτοέλεγχο, δεν διακατέχεται από έντονο στρες κι εναρμονίζεται πλήρως με τις αλλαγές και τις προκλήσεις του σύγχρονου customer service…

Πιθανότατα φανταστήκατε τον ιδανικό εργαζόμενο!

Πως μπορεί όμως ένας οργανισμός να βοηθήσει τους εργαζομένους του να εξελιχθούν μέσα σε ένα σύγχρονο και διαρκώς εναλλασσόμενο περιβάλλον;

Μέσα από πολυδιάστατα και εξειδικευμένα προγράμματα Wellbeing στους χώρους εργασίας, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την εξέλιξη και την πρόοδο των εργαζομένων τους και μαζί την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως τη Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στο email:
anna.amaradou@customerservice.gr  συμπληρώνοντας το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής.  

Εφόσον προλάβετε θέση, θα λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας με link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Zoom) για να συμμετέχετε στις 14:50.

Παρακαλούμε για τη σύνδεσή σας προτιμήστε PC, laptop ή tablet, ελέγξέ τε το Wi-Fi σας, έχετε το κινητό στο αθόρυβο και φέρτε χαρτί και μολύβι!

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση προσφέρεται από το ΕΙΕΠ σε συνεργασία με την HR. Psychology-Today, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη μας.

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ