ΕΕΔΕ: Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 η Τελετή Απονομής της 7ης διοργάνωσης

Δελτίο Τύπου

Tα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, που εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ολοκλήρωσαν τη διαδικασία αξιολόγησης των 133 υποψηφιοτήτων -αριθμού ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού- και βρίσκονται πια στην τελική ευθεία.

Η Τελετή Απονομής των Corporate Affairs Excellence Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 20:00 στην Αίγλη Ζαππείου. Ο Θεσμός βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ανάδειξη και επιβράβευση των πρωτοβουλιών και προγραμμάτων επικοινωνίας που ξεχώρισαν σε 13 κατηγορίες αριστείας και ειδικών βραβείων, καθώς και 2 ειδικών διακρίσεων για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και συνολικά την αξία που δημιουργούν για τον κλάδο και την αγορά των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Corporate Affairs Excellence Awards 2020, Ανθή Τροκούδη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η συμμετοχή στο θεσμό των βραβείων ήταν τόσο μεγάλη, παρά την πρωτόγνωρη συγκυρία. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρίες και τους φορείς που κατέθεσαν υποψηφιότητες για την ανταπόκρισή τους, καθώς και τις εταιρείες-χορηγούς που παραμένουν δίπλα μας υποστηρίζοντας συνολικά τη διοργάνωση. Το μεγάλο ενδιαφέρον για το διαχρονικό αυτό θεσμό αποδεικνύει τη σημασία των εταιρικών υποθέσεων στην προσπάθεια των σύγχρονων επιχειρήσεων και των οργανισμών που καλούνται σήμερα να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα. Ας κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από την προσπάθεια αυτή, και ας απολαύσουμε όλοι μαζί μια ωραία καλοκαιρινή βραδιά – τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε την αριστεία στον τομέα τον Εταιρικών Υποθέσεων και να χειροκροτήσουμε τις επιτυχημένες στρατηγικές και πρακτικές μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη του ΤΕΥΠ, Ελένη Καραγιαννίδου, 210 2112000 (εσωτ. *708), e-mail: corp-affairs@eede.gr.

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ