Papaspirou: Διαχρονικά μαζί

Από το 1940 μέχρι σήμερα, δημιουργούμε για εσάς χειροποίητα σπιτικά προϊόντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά 

Δελτίο Τύπου

Δύο εικόνες μία “ιστορία”. 1964: Η κα Ευγενία, στο εργαστήριο Papaspirou στην οδό Πουλίου στο κέντρο της Αθήνα παρασκευάζει χειροποίητα εκλέρ. Ιούνιος 2020: η κα Τζούλια στο εργαστήριο Papaspirou στις Αχαρνές παρασκευάζει χειροποίητα εκλέρ. Με το ίδιο μεράκι, την ίδια παραδοσιακή συνταγή, πάντα με εκλεκτές πρώτες ύλες και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & υγιεινής.

Από το 1940 το όνομα Παπασπύρου είναι συνυφασμένο με έναν υπέροχο κόσμο γεύσης. Τη συνταγή της επιτυχίας συνθέτουν πολλά συστατικά όπως η πολυετής εμπειρία μας, η προσήλωση στις αξίες μας, η άριστη ποιότητα και διαχείριση των προϊόντων μας.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων -προμηθευτών, συνεργατών, προσωπικού, πελατών- ακολουθούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα πρόληψης και προστασίας τόσο στην μονάδα παραγωγής όσο και σε όλα μας τα καταστήματα.

Και συνεχίζουμε, αντλώντας έμπνευση από την οικογενειακή μας παράδοση και έχοντας ως βασική αξία μας την ποιότητα, να δημιουργούμε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες

Φροντίζουμε το όνομα Παπασπύρου να ταυτίζεται πάντα με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού.  

Επιπλέον, συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στη δημιουργία σπιτικού φαγητού, διαθέτοντας στα καταστήματά μας ένα πλούσιο εβδομαδιαίο μενού το οποίο, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με εποχικές, φρέσκες πρώτες ύλες. Έτσι μπορείτε να δοκιμάζετε καθημερινά νόστιμα & πρωτότυπα πιάτα τα οποία θα βρείτε 360 μέρες το χρόνο σε όλα μας τα καταστήματα.

Τέλος, για μικρές συναθροίσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές ανακαλύψτε τα μενού μας και τις υπηρεσίες μας.

DIY: Δημιουργήστε τα Papaspirou food boxes της επιλογής σας είτε για πχ ένα digital press event, είτε ένα family party στην ύπαιθρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο 2102409235- εσωτ.2 Τμήμα Catering.

Και μη ξεχνάτε..Μένουμε ασφαλείς, προστατεύοντας τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε!

Πηγή Εικόνας και Άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ