Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δωρεάν συμμετοχή σε διαδικτυακά events της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT

15.07.2020 – IFAT impact Panel Discussion | 08.–10.09.2020 – IFAT impact Business Summit

Δελτίο Τύπου

Δύο διαδικτυακά events με την ονομασία IFAT impact, το IFAT impact Panel Discussion και το IFAT impact Business Summit, ανέλαβε να πραγματοποιήσει η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT.

Το πρώτο digital event, IFAT impact Panel Discussion, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2020 με θέμα: «Τεχνολογίες περιβάλλοντος στην περίοδο του COVID-19 και μετά – οι επιταχυντές για μια οικολογικά βιώσιμη οικονομία» και θα έχει διάρκεια 2 ωρών (10:00–12:00, ώρα Γερμανίας). Στη συνέχεια θα αναλάβει τη σκυτάλη το IFAT impact Business Summit, από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020, που είναι μια τριήμερη συνεδριακή πλατφόρμα, όπου εταιρίες θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πέρα από το να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις, να κλείσουν B2B συναντήσεις και να αντλήσουν πληροφορίες για τους κλάδους τους. Η συμμετοχή στα διαδικτυακά events είναι δωρεάν. 

Σκοπός των διοργανωτών για τη δημιουργία των διαδικτυακών events, IFAT impact, αποτελεί η ανταλλαγή απόψεων και η δικτύωση των επιχειρήσεων, καθώς τίποτα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό για την ενίσχυσή τους και την ανάπτυξη της βιομηχανίας, όσο ο διάλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Μόναχο και ανήκει στο πλούσιο portfolio του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με όλες τις διοργανώσεις της IFAT, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifat.de.     

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ