Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT India 2020, στη Μουμπάι

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της IFAT India θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Την απόφαση για την αναβολή της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT India 2020, στη Μουμπάι, κλήθηκε να λάβει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι λόγοι που οδήγησαν τους διοργανωτές της έκθεσης σε αυτή την απόφαση είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον COVID-19 και κατ’ επέκταση, η εξασφάλιση, σε δεύτερο χρόνο, μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης για εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IFAT India στη Μουμπάι, η οποία πραγματοποιείται ετησίως στο Εκθεσιακό Κέντρο της Μουμπάι (BEC), αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης διοργάνωσης IFAT του Μονάχου. Η συγκεκριμένη έκθεση λειτουργεί στην Ινδία ως πυρήνας ανατροφοδότησης εξελίξεων για τον κλάδο και αυτό φαίνεται από τα εξαιρετικά νούμερα, που σημειώθηκαν στην τελευταία διοργάνωση, η οποία φιλοξένησε 311 εκθέτες και 9.633 εμπορικούς επισκέπτες.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της IFAT India θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουλίου 2020.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με όλες τις διοργανώσεις της IFAT, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifat.de.     

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ