Μουσείο Μπενάκη: Ανακοίνωση | Πρόγραμμα Μελών Μουσείου – Μαζί και στον καιρό της πανδημίας

Το Μουσείο Μπενάκη αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σε όλα τα υπάρχοντα Μέλη του, παράταση τριών μηνών στον χρόνο της ετήσιας συνδρομής τους 

Δελτίο Τύπου

Η τρίμηνη αναστολή της πρόσβασης στα μουσεία στέρησε το Μουσείο Μπενάκη από την σταθερή παρουσία των Μελών του, που δεν μπορούσαν να επισκεφθούν τα κτήρια, τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις του. Ως αναγνώριση της στήριξής τους, το Μουσείο Μπενάκη αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σε όλα τα υπάρχοντα Μέλη του, τόσο τα Ατομικά όσο και τα Εταιρικά, παράταση τριών μηνών στον χρόνο της ετήσιας συνδρομής τους (12+3 μήνες), με στόχο να επωφεληθούν στον μέγιστο βαθμό από τα προνόμια που απολαμβάνουν.

Έτσι, όλα τα Μέλη του Μουσείου Μπενάκη που έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι τις 31 Μαΐου, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν για τρεις επιπλέον μήνες από τα προνόμια που τους παρέχει το Πρόγραμμα Μελών. Στα προνόμια των Μελών περιλαμβάνονται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε συλλογές και εκθέσεις, δυνατότητα συμμετοχής σε ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες, ειδικές εκπτώσεις στις εκδόσεις, στα Πωλητήρια και στα café-εστιατόρια του Μουσείου, καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια, από 5 ευρώ το μήνα.  

Κατά την χρονική περίοδο που το Μουσείο Μπενάκη ήταν κλειστό διεύρυνε τον κύκλο των Μελών του προσφέροντας μία επιπλέον συνδρομή δωρεάν σε όποιον γινόταν νέο Μέλος ή ανανέωνε την συνδρομή του. Παράλληλα, το Μουσείο παρέμεινε ενεργό, αξιοποιώντας το ψηφιακό του απόθεμα, αλλά και προχωρώντας και στην παραγωγή νέου, δίνοντας τη δυνατότητα στα Μέλη του να έχουν  πρώτοι αυτοί πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Μελών του Μουσείου Μπενάκη, μπορείτε να βρείτε στο benaki.org/membership

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ