ΕΕΔΕ: Ολοκληρώθηκαν με μια εντυπωσιακή Τελετή Απονομής τα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Τα βραβεία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Δελτία Τύπου

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, στο κινηματογραφικό σκηνικό του Cine της Αίγλης Ζαππείου «έπεσε η αυλαία» της 7ης τελετής απονομής των «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», του μοναδικού θεσμού βραβείων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). 

Με άρωμα «παλιάς Αθήνας», παρουσιαστή τον δημοσιογράφο και Εκδότη Νεκτάριο Νώτη και βασικό μήνυμα «Δημιουργία Αξίας που πολλαπλασιάζεται» ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, απένειμε τα βραβεία και τις ειδικές διακρίσεις σε επιχειρήσεις και φορείς που ξεχώρισαν για την αριστεία στην στρατηγική τους Επικοινωνία το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός των CAEA φέτος ήταν πιο ξεχωριστός από κάθε χρονιά, καθώς ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της EΕΔΕ γιορτάζει τα 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του. Επιπλέον, η φετινή διοργάνωση, χαρακτηρίστηκε από πολλές και σημαντικές πρωτιές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διεξήχθη σε συνεργασία με την Deloitte, τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο το κύρος των βραβείων. Επιπλέον, φέτος ο θεσμός κατέγραψε ρεκόρ στην ιστορία του με 133 υποψηφιότητες, ενώ σημαντική καινοτομία αποτελεί η προσθήκη τριών νέων διακρίσεων, μιας νέας κατηγορίας αριστείας που αφορά την καλύτερη χρήση της Ψηφιακής Επικοινωνίας και δύο ειδικών κατηγοριών τιμητικών διακρίσεων, που στοχεύουν στην επιβράβευση και ανάδειξη των καλύτερων ομάδων και συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας. 

Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ανθή Τροκούδη δήλωσε: «Μετά από μια τόσο πρωτοφανή και δύσκολη συνθήκη, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 7η χρονιά βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας ώστε να αναδειχθούν και να βραβευθούν Εταιρικές Υποθέσεις που υλοποιήσαν επιτυχημένες στρατηγικές πρακτικές και ενέργειες φορέων και συμβούλων επικοινωνίας. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την άριστη διοργάνωση, τους χορηγούς για την στήριξη του θεσμού και να συγχαρώ όλες τις εταιρείες για τη συμμετοχή τους.»

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ