Διαρκής φροντίδα για ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στο Μάτι με τη στήριξη της Eurobank

Στην ανάγκη για την ενίσχυση της σίτισης ηλικιωμένων συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική η Eurobank στήριξε το ανθρωπιστικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

Δελτίο Τύπου

Στην ανάγκη για την ενίσχυση της σίτισης ηλικιωμένων συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική, που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 και την περίοδο της πανδημίας έχουν αυξημένες ανάγκες φροντίδας, ανταποκρίθηκε η Eurobank.

Με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Τράπεζa στήριξε το ανθρωπιστικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis, μέσω του οποίου εξασφαλίζονται  καθημερινά γεύματα σε 45 συνανθρώπους μας στο πλαίσιο του προγράμματος 365+ Μέρες Φροντίδας. Τα γεύματα είναι εξατομικευμένα για πρωινό και μεσημεριανό, με βάση το ιατρικό ιστορικό και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ηλικιωμένων.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis, Αθηνά Λινού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ευχαρίστησε την Eurobank για την αμεσότητα και τη συγκινητική προσφορά της, υπογραμμίζοντας πως «με τη δωρεά της κάνει πράξη την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οι οποίες έχουν αυξημένες ανάγκες κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19. Το πρόγραμμα 365+ Μέρες Φροντίδας στάθηκε για περισσότερο από έναν χρόνο δίπλα σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές. Η συνέχισή του για 45 άτομα που βρίσκονται ακόμα σε πολύ δύσκολη κατάσταση αποτελεί πραγματική ανακούφιση».

Η δωρεά εντάσσεται στο πρόγραμμα της Τράπεζας για την ενίσχυση πυρόπληκτων περιοχών Ανατολικής Αττικής μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018.

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ