Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020: Από 5 έως 10 Οκτωβρίου γιορτάΖΟΥΜΕ την Εξυπηρέτηση μαζί!

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020: Από 5 έως 10 Οκτωβρίου γιορτάΖΟΥΜΕ την Εξυπηρέτηση μαζί!

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει για επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν και να γιορτάσουν την αξία της Εξυπηρέτησης με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους. Ήδη 42 εταιρείες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Από τις 5 έως τις 10 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και η συμμετοχή είναι ανοικτή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΕΙΕΠ και να γιορτάσουν την αξία της Εξυπηρέτησης με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Το ΕΙΕΠ συντονίζει τις δράσεις της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών και προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν δωρεάν, παρέχοντας τους την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν διαδραστικές εμπειρίες για τα εσωτερικά και τα εξωτερικά κοινά τους. Το 2019, συμμετείχαν 90 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και ηγέτες της αγοράς, οι οποίες διοργάνωσαν πολλές και διαφορετικές δράσεις για τους πελάτες, αναδεικνύοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους, και για τους εργαζόμενους τους, επιβραβεύοντας τη δουλειά τους αλλά και την εξέλιξή τους σε θέματα ποιότητας Εξυπηρέτησης.

Ο διεθνής θεσμός της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΕΙΕΠ που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τις εταιρείες μέλη του και γιορτάζεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. 

Στην Εξυπηρέτηση συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

Χορηγοί επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας είναι: ΕΘΝΟΣ.gr, ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, DAILY FAX, FNB DAILY, GLOBAL SUSTAIN, HR PROFESSIONAL, MARKETING WEEK, TOTAL BUSINESS 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Εθνικής Εβδομάδας www.csweek.gr ή στα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn)

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ