Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 10ο Διεθνές Συνέδριο Ευρωπαίων Ενεργειακών Διαχειριστών

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 10ο Διεθνές Συνέδριο Ευρωπαίων Ενεργειακών Διαχειριστών μέσω του ευρωπαϊκού έργου EUREMnext του Προγράμματος HORIZON 2020, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Το Συνέδριο, που αρχικά θα λάμβανε χώρα τον Μάιο 2020 και αναβλήθηκε λόγω των περιορισμών του lock down της περιόδου εκείνης, θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και 01 Οκτωβρίου 2020 σε online μορφή συγκεντρώνοντας συμμετοχές από όλο τον κόσμο και με ομιλίες από 10 χώρες μέσα από το δίκτυο του EUREM. 

Το διήμερο Συνέδριο πέρα από το βασικό σκέλος ομιλιών περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 5 θεματικά Workshops αφιερωμένα σε διαφορετικές θεματικές του σεμιναρίου EUREM, όπου ειδικοί και EnergyManagers θα παρουσιάσουν τα best practice project που ανέλαβαν, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία ευρεία πληροφόρηση για εφαρμογές εξοικονόμησης σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δίνεται η επιλογή της μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το 10ο Διεθνές Συνέδριο EUREM, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.energymanager.eu/en/eurem-training-contents-and-structure/eurem-network/eurem-conference-2020/ καθώς και να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2310 327733.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ