Η impressme – your brand grand δημιούργησε μία ιδιαίτερη συνεργασία με τo ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «Αστεριών Δράσεις»  Πολυχώρος ΑμΕΑ Παιδιών – Εφήβων – Ενηλίκων αποτελεί το χώρο όπου τα παιδιά, οι έφηβοι και οι ενήλικες ΑμΕΑ εκφράζονται καλύτερα, επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, ανακαλύπτουν, ενάντια στις κοινωνικές προκαταλήψεις, ότι έχουν θέση στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία, στη ζωή, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς προγράμματα.

Η Κλειώ Λιναράκη, δημιουργός & διευθύντρια του κέντρου στο οποίο εργάζεται ως Επιστημονική Υπεύθυνη Ψυχολόγος – Ειδική Παιδαγωγός είναι ο ιθύνους νους πίσω από κάθε πρόταση και προσπάθεια για μία όμορφη καθημερινότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες που επιλέγουν το «Αστεριών Δράσεις».

Για την ομάδα της  impressme – your brand grand, αυτό το project αποτέλεσε μία ειδική περίπτωση!

Σχεδιάζοντας το λογότυπο των «Αστεριών Δράσεις» με το μήνυμα «ζούμε ξεχωριστά, μαζί!» ουσιαστικά δημιουργήσαμε με χαρούμενα και δυναμικά χρώματα, έναν πραγματικά ευδιάθετο ήρωα, που αντιπροσωπεύει όλη τη δύναμη που βρίσκεται σε αυτή την κοιτίδα ζωής.

Με τα ίδια χρώματα που εκπέμπουν χαρά, παιχνίδι, αισιοδοξία συνεχίσαμε την εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας στο stationery system, και στις εξωτερικές & εσωτερικές σημάνσεις του κτιρίου.

Η δημιουργική δουλειά της impressme – your brand grand επέδρασε στο περιβάλλον του κέντρου, επηρεάζοντας άμεσα τα ερεθίσματα που δέχονται στο χώρο τους τα παιδιά, έφηβοι και ενήλικες ΑμΕΑ.

Και αυτό δίνει σε αυτή τη συνεργασία, που συνεχίζεται,  μία τρυφερή και ανθρώπινη ιδιαιτερότητα.


Πηγή άρθρου και εικόνας: Από Δελτίο Τύπου 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ