Sigma Security & impressme – your brand grand: «Communication, first!»

H Sigma Security, μία από τις πιο μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στα συστήματα ασφαλείας, έχει αναδειχθεί πολλές φορές για τη συνεχή καινοτομία της, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, εδώ και 43 χρόνια. 

Πιστοποιηµένη µε ISO 9001:2008, δεν σταματάει να επενδύει στην έρευνα και το σχεδιασμό, γι’αυτό προσφέρει πάντα στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες, αξιόπιστες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Η Sigma Security ανέθεσε στην impressme – your brand grand το rebranding της εταιρικής της ταυτότητας και ήδη προβάλει σε όλα τα μέσα της το νέο λογότυπό της με το νέο motto «Security, first!» Το λογότυπο υποδηλώνει με λιτή αισθητική και αμεσότητα τα σημαντικά βήματα που κάνει η Sigma Security, τα οποία γίνονται «περισσότερη ασφάλεια για όλους» με κάθε πρωτοποριακή πρότασή της στην αγορά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η impressme – your brand grand σχεδίασε τη δημιουργική στρατηγική των social media, την οποία υλοποιεί και διαχειρίζεται σε όλα τα κατάλληλα για το brand μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε εξέλιξη είναι η δημιουργία του νέου site της Sigma Security από την impressme – your brand grand, σε συμφωνία πάντα με τη μινιμαλιστική, ανανεωμένη εικόνα που απέκτησε στην εταιρική ταυτότητα και στο σύνολο της επικοινωνίας της.


Πηγή άρθρου και εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ