Οι 25 Πολυεθνικές εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην υφήλιο

To Great Place to Work® για 10η συνεχόμενη χρονιά αξιολογεί και ανακοινώνει τις 25 εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2020 για το εργασιακό τους περιβάλλον και εντάσσονται στη “World’s Best Workplaces™ List”
                                                                                                                            
Το Great Place to Work®, σε συνεργασία με το FORTUNE, ανακοίνωσε την ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Workplaces™. 

Η εταιρεία τεχνολογίας Cisco κατατάσσεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτη, ακολουθούμενη από την DHL Express (εταιρεία που έχει διακριθεί επανειλημμένως και στην Ελλάδα) που μαζί με το Hilton, συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Τέσσερις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (DHL Express, MARS, The Adecco Group και AbbVie) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον! Ακολουθεί όλη η Λίστα:

Οι 25 World’s Best Workplaces™ για το 2020 (βλ. εικόνα). 

Στην έρευνα του Great Place to Work® συμμετείχαν διεθνώς πάνω από 10.000 εταιρείες και οργανισμοί, οι οποίοι απασχολούν περισσότερους από 10.2 εκατομμύρια εργαζόμενους σε 92 χώρες. 

Για να δείτε τα προφίλ των εταιρειών που διακρίνονται επισκεφτείτε την ακόλουθη σελίδα: 
https://www.greatplacetowork.com/best-workplaces-international/world-s-best-workplaces/2020 

Σχετικά με τη λίστα World’s Best Workplaces™:
Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον. Μια εταιρεία για να ενταχθεί σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.

Σχετικά με το Great Place to Work®: 
Το Great Place to Work® είναι μία εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης, με διεθνή παρουσία, η οποία βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης. 

Το Great Place to Work® παρέχει τις υπηρεσίες του σε εταιρείες και οργανισμούς και συντάσσει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε πάνω από 60 χώρες, μεταξύ των οποίων από το 2003 και στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Great Place to Work®, μπορείτε να ανατρέξετε στo site: www.greatplacetowork.gr. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ