Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ στο… δάσος των γλυπτών!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ χορηγός στην έκθεση «Ένα Δάσος Γλυπτών»


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει εντάξει στον στρατηγικό σχεδιασμό του την υποστήριξη ενεργειών που ενισχύουν τον Πολιτισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις, μια εκ των οποίων είναι και χορηγία της έκθεσης «Ένα Δάσος Γλυπτών», η οποία φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς» από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 15 Απριλίου 2008.


Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, τα οποία ανήκουν στη διεθνούς φήμης συλλογή, κ. Simon Spierer από το Hessisches Landesmuseum του Ντάρμσταντ. Τα έργα θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα για δύο μήνες, ενώ θα επακολουθήσουν επανεκθέσεις σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες από την Υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο χώρος γέμισε με φιλότεχνους του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού στερεώματος της χώρας, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν από κοντά τις διαφορετικές τάσεις που συνθέτουν αυτό το «Πολιτισμικό Δάσος».


Λίγα λόγια για το ΑΥΡΑ


Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 1989. Εμφιαλώνεται, στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd's. Το 2001, προστέθηκε το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1 lt. και 330 ml., PET των 500 ml., 1 lt. και 1,5 lt., καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6 x 1,5 lt. και 6 x 500 ml.), ενώ το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στις γυάλινες συσκευασίες του 1 lt., των 330 ml. και στην πολυσυσκευασία (6 x 330 ml.). Το 2005 η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσίασε στην ελληνική αγορά το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται μετά το πρόσφατο επαναλανσάρισμά του σε πέντε διαφανείς χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml. και σε πολυσυσκευασία (6 x 330 ml.), με έξυπνους και αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές ιστορίες σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ ActiveCap, ένα νερό «εν δράσει», με εργονομικό μπουκάλι που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ