Μαζί για το παιδί: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και σε αυτή τη συγκυρία παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη

Εσείς μείνετε σπίτι και προστατέψτε την υγεία σας και την οικογένεια σας, εμείς στο «Μαζί για το Παιδί» και σε αυτή τη συγκυρία συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες μας, στα ολοένα και αυξανόμενα αιτήματα που λαμβάνουμε λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μέσω:
  • Του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών με ανήλικα παιδιά, θα δοθεί προτεραιότητα στις πιο ευάλωτες οικογένειες, εξασφαλίζοντας τους πρόσβαση σε είδη σίτισης και προϊόντα ατομικής υγιεινής.
  • Του προγράμματος Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι παρέχουμε τα απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση παιδιών και οικογενειών μέσω της αποθήκης του «Μαζί για το Παίδί» που παραμένει ανοιχτή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εταιρείες και ιδιώτες συνεχίζοντας να συγκεντρώνουμε είδη διατροφής, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζουμε μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων φορέων σε όλη την Ελλάδα.
  • Της Συμβουλευτικής Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού Κέντρου που λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-21.00, με την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει συμβουλές και βοήθεια σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, οι διαδικτυακές ομάδες και τα διαδικτυακά σεμινάρια για γονείς θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά μέσω ZOOM. 

Mαζί συνεχίζουμε πιο δυνατοί να προσφέρουμε στα παιδιά και τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη.

Από όλους εμάς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχές για καλή υγεία και ασφάλεια. 

Πηγή Άρθρου/Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ