Τελευταίες Εξελίξεις | AIESEC Ελλάδος

Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και την προσχώρηση της χώρας σε δεύτερο γενικό lockdown, με σκοπό τον περιορισμό των κρουσμάτων και διασποράς του COVID-19, η AIESEC Ελλάδος συνεχίζει να παραμένει ενεργή εξασφαλίζοντας ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο κανένα από τα μέλη, συμμετέχοντες στα προγράμματα ή συνεργάτες της.

Από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας στην χώρα μας τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα, η AIESEC Ελλάδος διασφαλίζει την ενημέρωση και την εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης, μεταφέροντας όλες τις εκδηλώσεις σε διαδικτυακή μορφή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διεξαγωγή του YouthSpeak Forum 2020 ηλεκτρονικά, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους καταξιωμένων επιχειρήσεων και οργανισμών, και παράλληλα προστατεύοντας την υγεία όλων των συμμετεχόντων και της οργανωτικής επιτροπής.

Σε συνέχεια των μέτρων που ήδη ήταν σε ισχύ, παρατείνεται η αναστολή φυσικής λειτουργίας όλων των τοπικών γραφείων αλλά και του εθνικού γραφείου, πραγματοποιώντας όλες τις δράσεις της ηλεκτρονικά, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Τέλος, η AIESEC Ελλάδος μεταφέρει όλες τις εθελοντικές ανταλλαγές την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινώντας από τον Μάϊο του 2021, και τις ανταλλαγές πρακτικής άσκησης από τον Ιανουάριο του 2021, εφόσον οι συνθήκες είναι κατάλληλες και το επιτρέψουν. Σε μία εποχή όπου οι νέοι πλήττονται καθημερινά περισσότερο, η AIESEC συνεχίζει να αναπτύσσει την ηγεσία στους νέους, προσφέροντας ευκαιρίες και εφόδια, για την επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη. Στην διαδικασία αυτή, η ύψιστη προτεραιότητα της Εθνικής Επιτροπής της AIESEC Ελλάδος, είναι η διασφάλιση της υγείας και η συνεχής ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων μερών, παραμένοντας συνεχώς σε εγρήγορση και εξετάζοντας την επικαιρότητα.

Πηγή Άρθρου/Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου/Newsletter
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ