ΔΤ ethosGroup | Greek Exports Awards 2020: Έως και τις 23 Νοεμβρίου οι υποβολές υποψηφιοτήτων

Για 9η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2020, τα βραβεία-θεσμός των Ελλήνων εξαγωγέων.

Για μία ακόμη χρονιά τα Greek Exports Awards 2020 θα αναδείξουν τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας και προσκαλούν όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές, οι οποίες ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου 2020 στο ethosevents.eu.

Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2020 ως LiveOn Hybrid Event. Αυτό σημαίνει ότι το σκέλος της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής, με πιστή εφαρμογή των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.

Η Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα τις παρακάτω 19 κατηγορίες βραβείων, σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες εξαγωγικής δραστηριότητας για το 2020.

A: SPECIAL EXPORTS AWARDS
1ο: Top Greek Export Company 2020
2ο: Top Innovation in Exports
3ο: Top Export Manager of the year
4ο: Honorary Export Distinction

Β: TOP EXPORT COMPANIES
B1. Top Industrial Export Company
B2. Top Services Export Company
B3. Top Manufacturing Export Company
B4. Top Trading Export Company
B5. Top Newly Established Export Company

C: TOP EXPORT BRANDS
C1. Top Branded Export Product
C2. Top Branded Export Service
C3. Top Export Company Brand
C4. Top Export Packaging

D: TOP EXPORT ASSISTANCE COMPANIES
D1. Top Export Assistance Application/IT system
D2. Top Export Assistance Maritime Services
D3. Top Export International Logistics & Transportation
D4. Top Export Banking Partner
D5. Top Export Insurance Partner
D6. Top Export Consultant

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Πληροφορίες:
κα Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu D: (+30) 210 998 4917

Πηγή Άρθρου/Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ