EY:Η βιώσιμη ανάπτυξη και η μετασχηματιστική τεχνολογία στο επίκεντρο της συμμετοχής της EY Ελλάδος στο SingularityU Summit Greece 2020

Σημαντική συμμετοχή θα έχει η EY Ελλάδος στο SingularityU Summit Greece 2020, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2020, με κεντρική θεματική το UNLEARN. Υπενθυμίζεται ότι η EY Ελλάδος υποστηρίζει τη φετινή διοργάνωση ως Platinum Sponsor.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου Summit, καταξιωμένα στελέχη της EY από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μεταφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία του παγκόσμιου οργανισμού της EY στους συμμετέχοντες, μέσα από παρουσιάσεις και ομιλίες πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών.

Συγκεκριμένα, στις 23 Νοεμβρίου, 14:00-14:30, ο καθηγητής Dr. Jan Peter Balkenende, πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, και External Senior Advisor της EY, θα μιλήσει για την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Έχοντας ηγηθεί της χώρας του από το 2002 έως το 2010, αλλά και ως Πρόεδρος της Ολλανδικής Συμμαχίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο Dr. Balkenende θα μεταφέρει την πολυετή εμπειρία του σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέροντας μια νέα οπτική σχετικά με τη βιωσιμότητα της οικονομίας, τα βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα και τις στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, 13:00-13:45, η κα Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος, θα συμμετάσχει σε πάνελ σχετικά με τη γυναικεία ηγεσία στην Ελλάδα και τον ρόλο της τεχνολογίας στην επίτευξη ίσης αντιπροσώπευσης των φύλων στον επιχειρηματικό κόσμο, στη χώρα μας, αλλά και παγκόσμια.

Οι κ.κ. Ηλίας Βυζάς, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και Επικεφαλής για θέματα Τεχνολογικού Μετασχηματισμού και Αξιόπιστων Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης στην περιοχή της EMEIA, και Χρήστος Κόκιος, Director στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, μαζί με τον κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο,

Υφυπουργό Ψηφιακής Στρατηγικής, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και τον κ. David Roberts, Καθηγητή στο Singularity University, θα αναλύσουν τα megatrends – τις δυνάμεις εκείνες που μετασχηματίζουν τον κόσμο μας – και θα διερευνήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν αυτά για την Ελλάδα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πάνελ, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, 14:45-15:30.

Τέλος, στις 24 Νοεμβρίου, 18:00-19:00, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, θα μιλήσει για τις ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά και τις προκλήσεις, που αναδύονται σε έναν κόσμο που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς από τις μετασχηματιστικές δυνάμεις του σήμερα, του αύριο και του μετέπειτα, σε πάνελ συζήτησης με τη συμμετοχή Διευθύνοντων Συμβούλων σημαντικών οργανισμών.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της EY στο SingularityU Summit 2020, ο κος Παπάζογλου, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο φετινό SingularityU Summit, έρχεται να επισφραγίσει τη διαχρονική δέσμευσή μας για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα. Συμμετέχοντας ενεργά στο SingularityU Summit, έναν θεσμό εγνωσμένου κύρους με παγκόσμιο αποτύπωμα, θα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε πιο κοντά στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία, εκείνες τις καινοτόμες ιδέες και μετασχηματιστικές τάσεις, που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να κάνει το άλμα προς ένα βιώσιμο μέλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SingularityU Summit, επισκεφθείτε το https://su.gr/

Πηγή Άρθρου/Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ