Ελένη Βρεττού (Τράπεζα Πειραιώς) σε επιχειρηματίες: Ελάτε με ρεαλιστικά business plan και θα σας στηρίξουμε

«Ελάτε με ρεαλιστικά business plan, με συντηρητικές προβλέψεις και θα σας στηρίξουμε μέσα σε αυτήν την λαίλαπα, είμαστε συνεργάτες και όχι αντίπαλοι».

Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε σε επιχειρηματίες, πριν από λίγο, η κ. Ελένη Βρεττού, ανώτερη γενική διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς, σε διαδικτυακή συζήτηση  του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, με θέμα τη σχέση επιχειρήσεων και τραπεζών.

Η κ. Βρεττού απηύθυνε έκκληση στους επιχειρηματίες λέγοντας: «Ελάτε να μιλήσετε μαζί μας, δείτε μας ως σύμβουλο και όχι ως αντίπαλο ή ως ΑΤΜ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιβιώσετε στη νέα εποχή. Πρέπει να έχουμε έναν ειλικρινή διάλογο και να είστε ρεαλιστές, δεν χρειάζονται μεγαλεπήβολα σχέδια που μπορεί να διαψευσθούν  αλλά  ρεαλισμός».

Οι τράπεζες είναι ο συνεργάτης σας για χρηματοοικονομικές συμβουλές, για το πώς λειτουργούν άλλες επιχειρήσεις, για να σας βοηθήσουν στη σωστή διαχείριση των κεφαλαίων κίνησης, τόνισε.

Η κ. Βρεττού σημείωσε πως θα πρέπει να απομονωθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές -που αμαυρώνουν την εικόνα των επιχειρήσεων-, ενώ έκανε αναφορά και στην έμφαση που θα πρέπει να δώσουν οι επιχειρήσεις στην αειφόρο ανάπτυξη υιοθετώντας τα σχετικά κριτήρια.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ