Η δημιουργική νότα της impressme – your brand grand στην ΕΔΕΜ!

Η ΕΔΕΜ αποτελεί από τον Ιούνιο του 2020 τον επίσημο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Γενική Διευθύντρια της Διοικητικής Ομάδας είναι η κα Λούκα Κατσέλη, ενώ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Φοίβος Δεληβοριάς.

Η Ένωση Δικαιούχων Μουσικής δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, που ήταν ανέκαθεν εύθραυστα, αλλά πλέον έχουν μπει σε πρωτόγνωρα ευάλωτη θέση, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας και των μέτρων της.

Σε όλη αυτή την ανάγκη για ουσιαστικό και συνεχές άκουσμα των δικαιωμάτων, ήρθε η δημιουργική συνεργασία με την impressme – your brand grand, ξεκινώντας από το λογότυπο.

Το λογότυπο που δημιουργήθηκε, με τη φρουτώδη δύναμη του κερασιού, έδωσε μία χαρούμενη νότα, με χρώμα και αισιόδοξη διάθεση, σε έναν οργανισμό που αντιπροσωπεύει τη ζωντανή δύναμη της μουσικής στη ζωή μας.

To στοχευμένο γεμάτο ρυθμό tagline “GET THE MUSIC RIGHT” ήταν μία ιδέα του κου Φοίβου Δεληβοριά.

H impressme – your brand grand “got the music right”!

Σχεδίασε το σύνολο της νέας εταιρικής ταυτότητας, με πολύ χρώμα σε minimal γραμμές, και το εφάρμοσε κατ’ αρχάς στο stationery system, σε φυλλάδια και αυτοκόλλητα, καθώς και για τη δημιουργία promo landing page και google campaign banners, με σκοπό τη γνωστοποίηση της συνεργασίας της ΕΔΕΜ με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα εκπέμπει παντού φωτεινότητα και δυναμισμό, εκφράζοντας ιδανικά την ίδια τη φιλοσοφία της ΕΔΕΜ, που με θετική ενέργεια, τέχνη και πάθος διεκδικεί τα δικαιώματα των δημιουργών.

Επιπλέον, η ομάδα μας δημιούργησε το μεταβατικό website του οργανισμού https://www.edemrights.gr/ απαραίτητο εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία του. Παράλληλα, σε αυτή τη φάση σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την τελική μορφή του που θα εκφράσει και θα αναδείξει απόλυτα όλο τον κήπο του Παραδείσου που φέρει μέσα της η ΕΔΕΜ, δημιουργώντας τους πιο γόνιμους καρπούς.

SUPPORT GREEK MUSIC:
Παράλληλα, στα πλαίσια της πρωτόγνωρης φάσης της πανδημίας, η ΕΔΕΜ ξεκίνησε την επιβεβλημένη εκ των συνθηκών, πρωτοβουλία SUPPORT GREEK MUSIC, μία ανεξάρτητη ομπρέλα δράσεων και ενεργειών της, που έχει ως στόχο την ουσιαστική και πρακτική στήριξη των δημιουργών, π.χ. με δημιουργία ταμείου υποστήριξης. 

Η ομάδα μας δημιούργησε σε χρωματική συνάφεια με το πρωτεύον λογότυπο της ΕΔΕΜ, το λογότυπο SUPPORT GREEK MUSIC, που μεταφέρει το μήνυμα στήριξης δυνατά, με ιδιαίτερη αίσθηση αισιοδοξίας. Ένα λογότυπο που διακρίνεται από έντονη μουσικότητα, αφού περισσότερο σχεδιάστηκε για να “ακουστεί”! 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σε περιόδους – πρόκληση όπως αυτή, για την impressme να γίνεται ομάδα με τους πλέον δημιουργικούς ανθρώπους, συμβάλλοντας  με το δικό της τρόπο, στο να ακουστεί η φωνή τους, πιο μακριά και πιο δυνατά!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ