Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μια ελληνική συμμετοχή στην International Green Week 2021

Μια ελληνική συμμετοχή στην ψηφιακή 95η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων, International Green Week 2021

Η “Οινοποιητική Βοτσάς” ήταν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην 95η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων, International Green Week 2021, η οποία για πρώτη φορά διεξήχθη ψηφιακά από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην International Green Week 2021, πάνω από 20.000 επισκέπτες εγγράφηκαν στην πλατφόρμα της έκθεσης, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας και της βιομηχανίας τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, στο διήμερο που διήρκεσε η έκθεση, δημιουργήθηκαν 100 ψηφιακά πάνελ και side events, τα οποία παρουσιάστηκαν σε 4 κανάλια live streaming, όπου έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ιδρυμάτων και ενώσεων καθώς και εμπειρογνώμονες και συζήτησαν για την ανάγκη στροφής του κλάδου προς μια πιο φιλική προς το κλίμα διατροφή και την αναζήτηση πιο βιώσιμων μεθόδων στη γεωργία. Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η καλή μεταχείριση των ζώων, η προστασία του κλίματος και η υποβοήθηση των νεοσύστατων αγροτικών επιχειρήσεων ήταν επίσης θέματα, που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η επόμενη International Green Week έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, όπου η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επιθυμώντας να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για ελληνικές επιχειρήσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την International Green Week 2022 και το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.gruenewoche.de/en/. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ