Στρατηγική συνεργασία GEP-Ευρωκλινική

O Όμιλος GEP, μέσω των δράσεων #wecare, συνεχίζει να είναι δίπλα σας με τον πιο ενεργό τρόπο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, για το σύνολο των εργαζομένων των πελατών που καλύπτονται με υπηρεσίες της GEP εντός Αττικής.

Μέσω της συνεργασίας αυτής εξασφαλίζουμε για εσάς:
Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 με μοριακή μέθοδο RΤ-PCR και με τη μέθοδο rapid (ταχεία ανίχνευση αντιγόνου)
Εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες υλοποίησης ομαδικού ελέγχου περιοδικά ή έκτακτα
Διεξαγωγή του ελέγχου στο χώρο της εταιρίας σας, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ευρωκλινικής είτε στις εγκαταστάσεις της GEP σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δειγματοληψίας
Δυνατότητα Drive through COVID-19 test για τη διεξαγωγή του ελέγχου από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας
Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς χρόνους αναμονής
Δυνατότητα συνεργασίας με τη GEP για ενοποιημένη διαχείριση με τους Ιατρούς Εργασίας ή Ιατρούς Προσωπικού των εγκαταστάσεων

Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα εφαρμογής του εκπτωτικού τιμοκαταλόγου και στους συγγενείς Α’ Βαθμού των εργαζομένων της εταιρίας σας, για διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 στα συνεργαζόμενα σημεία του Ομίλου της Ευρωκλινικής με την αναφορά συνεργασίας της GEP.

Σχετικά με την Ευρωκλινική

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ποιοτική φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία. Η Ευρωκλινική είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Patients Friendly Hospital.

Καλέστε τώρα στο +30 211 1882859 για να συζητήσετε με το τμήμα Υγείας της GEP για την εταιρία σας και να ενημερωθείτε για τα προνόμια που σας προσφέρονται μέσω της συνεργασίας σας με τη GEP ή ενημερωθείτε απευθείας από το συνεργάτη μας στην  Ευρωκλινική:
  
Χαράλαμπος Δούνης
Key Account Supervisor
Εμπορική Διεύθυνση
Τ: 210 6416184 | M: 693 7361293
chdounis@euroclinic.gr

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ