Manifest: Τι είναι το Integrated Facility Management

Τι είναι το Integrated Facility Management 

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κάποια ανάγκη του Facility Management. Σε ορισμένους οργανισμούς, το FM απαιτεί μια ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Σε άλλες εταιρείες, μπορεί να είναι μόνο ένας ή δύο άτομα που έχουν καθήκοντα διαχείρισης των θεμάτων των εγκαταστάσεων – και μπορεί να μην διαθέτουν κάποια σχετική εργασιακή εμπειρία.

Εκείνοι που διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις, χειρίζονται μια μεγάλη ποικιλία εργασιών που διατηρούν το περιβάλλον εργασίας λειτουργικό. Αυτά τα καθήκοντα εμπίπτουν σε διάφορες κατηγορίες, μερικές από τις οποίες δεν συνδέονται καθόλου μεταξύ τους.

Όλα αυτά τα καθήκοντα μπορούν να επιβαρύνουν άσκοπα τους εργαζόμενους, ειδικά εκείνους που διαχειρίζονται τα θέματα εγκατάστασης μόνο ως ένα μέρος του κανονικού φόρτου εργασίας τους. Εκεί είναι που έρχεται το Integrated Facility Management (IFM).

Η ολοκληρωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων (IFM) είναι μια μέθοδος ενοποίησης όλων των υπηρεσιών εγκατάστασης της επιχείρησής σας και λειτουργεί υπό μια εξωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων.

Ποιοι είναι οι στόχοι και ποια τα οφέλη του IFM; 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μας, εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ