Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΙΕΠ

Περισσότερα από 200 Στελέχη παρακολούθησαν την εκδήλωση live! 

Το ΕΙΕΠ, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, καλωσόρισε τη νέα χρονιά μαζί με όλα του τα μέλη!  Περισσότερα από 200 και πλέον στελέχη από επιχειρήσεις και οργανισμούς τόσο του ιδιωτικού όσου και του δημοσίου τομέα παρακολούθησαν την εκδήλωση ζωντανά μέσω καναλιού Youtube.

Η εκδήλωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων! 

Το ΕΙΕΠ δηλώνει δυναμικά το παρόν και παραμένει πιστό στο όραμά του, συνεχίζοντας το έργο του, με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών του.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον απολογισμό της χρονιάς 2020 αλλά και τα σχέδια του ΕΙΕΠ για τη νέα χρονιά. Νέες δράσεις, εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του Ινστιτούτου αξιοποιώντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας που έχουμε στη διάθεσή μας. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς τα μέλη του ΕΙΕΠ φέρνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Κεντρική Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κυρία Ξένια Κούρτογλου, από την εταιρεία Focus Bari, η οποία παρουσίασε το θέμα : “Social Media: “Τα έχουμε” ή  “μας έχουν;”’

Τα συμπεράσματα της έρευνας πολλά και θα μας απασχολήσουν πολύ στο ευρύ μέλλον.

Ευχόμαστε σε όλους μια τυχερή και δημιουργική χρονιά με υγεία! 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ