Επανεκκίνηση της Ελληνογερμανικής συνεργασίας – Ευκαιρίες για την οικονομία

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το Webinarμε τίτλο: «Επανεκκίνηση της Ελληνογερμανικής συνεργασίας – Ευκαιρίες για την οικονομία», την Τρίτη 16 Μαρτίου και ώρα 13:30 (EET).

Στο επίκεντρο του Webinar θα βρεθούν το σχέδιο ανασυγκρότησης της Ε.Ε. κι οι νέες ευκαιρίες που διανοίγονται συνολικά για την Ευρώπη, αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα, τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη στη μετά-covid εποχή κι οι διεθνείς προοπτικές των συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων.

Στο Webinar θα συμμετάσχουν η Dr. Corinna Bölhoff, Διευθύντρια του τμήματος EC3 – Σχέσεις με τα κράτη μέλη της Ε.Ε., του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας και ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ενώ την έναρξη και τον συντονισμό θα κάνει ο Dr. Volker Treier, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του DIHK και Επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου. 

Το πρόγραμμα του Webinar μπορείτε να δείτε εδώ. Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στα γερμανικά χωρίς διερμηνεία. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αποστέλλοντας EMail στο: EventInternational@dihk.de

Τα στοιχεία και το link της σύνδεσης θα σας αποσταλούν πριν το Webinar.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ